T.C. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı

Birleşmiş Milletler Gıda Ve Tarım Örgütü (FAO) finansmanı ile yürütülen Kırsal Turizm ve Gastronomi Yolu İle Kaz Eti Üretiminin Güçlendirilmesi Projesi kapsamında İş Ağı Geliştirme ve Gastronomi Toplantısı’na Kars’ta Katılım Sağladık

Yayın Tarihi : 4.03.2024

İl Müdürümüz Muhammet Fatih Cineviz’in takip ettiği toplantı kapsamında FAO Program Koordinatörü Özcan Türkoğlu,  FAO Teknik Uzmanı Yusuf Arzık, Metro Market Gastronomi Servisi Direktörü Murat İlke Özipek ile ilimizde yürütülen geniş perspektifli eğitim çalışmaları, dezavantajlı gruplara yönelik faaliyetlerimiz ve ata tohum kavılca buğdayından üretilen mamüllerle ilgili çalışmalarımız değerlendirilerek, birlikte yürütülmesi planlanan projeler hakkında istişarelerde bulunuldu.

🧀 🌾

Toplantıya Kars Valisi / Belediye Başkan Vekili Ziya POLAT, ABDGM Genel Müdür Yardımcısı Volkan GÜNGÖREN, Cumhurbaşkanlığı Strateji Bütçe Başkanlığı Kültür Sanat ve Turizm Daire Başkanı ALPER YATMAZ, FAO Kıdemli Program Koordinatörü Özcan TÜRKOĞLU, TKDK Genel Koordinatörü Cihan KARAHAN katıldı